Folosirea mărcii Steaua "se va face pe baza unui acord încheiat între părți"

Folosirea mărcii Steaua "se va face pe baza unui acord încheiat între părți"

Folosirea mărcii Steaua "se va face pe baza unui acord încheiat între părți", a anunțat joi un comunicat comun al Clubului Sportiv al Armatei Steaua și al FC Steaua, remis AGERPRES.

Joi au avut loc discuții între cele două părți, după ce gruparea de fotbal a pierdut la sfârșitul anului trecut sigla și culorile în litigiul cu CSA Steaua.

Iată comunicatul comun:
"În urma întâlnirii dintre reprezentanții CSA Steaua București și cei ai SC FC Steaua București SA, desfășurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluționarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii:

Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul acelorași coordonate legale care au stat la baza acordurilor și contractelor anterioare;

Până la publicarea motivării deciziei ÎCCJ și finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părți, în condițiile legii.

Întâlnirea s-a desfășurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părți exprimându-și preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluții de continuare a colaborării în condiții de deplina legalitate, transparență, respect reciproc și în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfășurare a activității sportive de înaltă performanță.

De asemenea, reprezentanți celor doua entități au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întâlniri sa se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă".

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante