Fostul jucător şi conducător al FC Dinamo Vasile Anghel a decedat

Fostul jucător şi conducător al FC Dinamo Vasile Anghel a decedat

Fostul jucător şi preşedinte al secţiei de fotbal a clubului Dinamo Vasile Anghel a decedat, vineri, la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, informează site-ul oficial al grupării dinamoviste.

Înmormântarea va avea loc, duminică, la Cimitirul Ghencea Militar.

Fostul atacant şi conducător al secţiei de fotbal din cadrul clubului din Ştefan cel Mare a cucerit două titluri de campion şi Cupa României ca jucător. El a evoluat între 1956 şi 1962 la Dinamo, a adunat 92 jocuri în Divizia A şi a marcat 16 goluri, fiind de patru ori selecţionat în naţionala României.

Cu Anghel preşedinte al secţiei de fotbal, între 1980 şi 1988, echipa Dinamo a obţinut trei titluri de campioană şi de două ori Cupa României, calificându-se în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1983/1984), cea mai bună performanţă internaţională a "alb-roşilor".

El a mai fost director tehnic la Petrolul (1988-89) şi Rapid (1989-90).

Anghel a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti (1963), cursul postuniversitar de Relaţii Internaţionale (1965) şi Institutul de Drept Comparat al Universităţii din New York (1969).

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front