Fotbal - Liga 1: Viitorul Constanța - Oțelul Galați 3-0

Fotbal - Liga 1: Viitorul Constanța - Oțelul Galați 3-0

Echipa Viitorul Constanța a învins cu scorul de 3-0 (2-0) formația Oțelul Galați, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă după-amiază pe stadionul din Chiajna, dotat cu gazon artificial.

Elevii lui Gheorghe Hagi au deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de căpitanul Bogdan Mitrea (min.32), după o fază contestată de oaspeți, care au rămas însă în 10 oameni, după eliminarea lui Stelian Cucu, căruia arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș galben Viitorul și-a majorat avantajul în prelungirile primei reprize, prin Nelson Bonilla, care a reluat balonul cu capul în poartă, din plonjon (min.45+1), atacantul din Salvador reușind apoi dubla în repriza secundă, după o centrare a lui Romario Benzar (min.71).

FC Viitorul Constanța — FC Oțelul Galați, 3-0 (2-0) stadion "Concordia" Chiajna
Au marcat: Bogdan Mitrea (32 — penalty), Nelson Bonilla (45+1, 71)
Cartonaș roșu: Stelian Cucu (Oțelul Galați, 31)
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); asistenți: Mircea Mihail Grigoriu și Bogan Velicu (ambii din Bucuresti); rezervă: Iulian Călin (Ștefănești).
Observator CCA: Sajtos Laszlo (Sibiu); observator LPF: Marian Bucurescu (București).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria