Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Concordia Chiajna 1-1

Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Concordia Chiajna 1-1

Echipele CS Universitatea Craiova și Concordia Chiajna au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1 de fotbal, disputată duminică după-amiază pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie.

Ilfovenii au deschis scorul în debutul primei reprize (min.7), prin atacantul brazilian Wellington, care a transformat o lovitură de la 11 m, acordată de arbitru în urma unui henț în careu comis de Varga, care a văzut cartonașul galben la faza respectivă. Gazdele au restabilit egalitatea tot în urma unui penalty executat de Ferfelea, în prelungirile partidei (min.90+1).

De menționat că oaspeții au fost nevoiți să evolueze în 10 jucători începând din minutul 77, după eliminarea lui Alexandru Stan, pentru cumul de cartonașe galbene.

CS Universitatea Craiova — CS Concordia Chiajna 1-1 (0-1), stadion "Ion Oblemenco" — Craiova.
Au marcat: Viorel Ferfelea (90+1), respectiv Wellington (7)
Cartonaș roșu: Alexandru Stan (Concordia, 77)
Arbitru: Andrei Chivulete (București); asistenți: Vasile Marinescu (București) și Ionț Marius Bobe (Videle); rezervă: Iulian Dima (București).
Observator CCA: Zolan Szekely (Baia Mare), observator LPF: Paul Cazan (București).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...