Fotbal - Liga I: Dinamo - CS Universitatea Craiova 1-1

Fotbal - Liga I: Dinamo - CS Universitatea Craiova 1-1

Dinamo București și CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), duminică seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul în urma autogolului marcat de Stelian Filip, care a trimis în propria poartă mingea centrată în fața porții de Thaer Bawab (25). Dinamo a egalat după pauză, prin polonezul Kamil Bilinski (52), dintr-un penalty obținut de Marius Alexe în duel cu Stephane Acka.

Meciul a fost precedat de un spectacol impresionat al galeriei dinamoviste în memoria lui Cătălin Hîldan, la exact 14 ani de la decesul fostului căpitan al ''câinilor roșii''. Fanii au aprins sute de lampioane cu chipul "Unicului Căpitan", iar acestea s-au înălțat la cer.

Dinamo este neînvinsă în cele 10 etape desfășurate din acest campionat, în timp ce craiovenii nu au pierdut în ultimele patru partide (trei victorii și un egal).

Dinamo București — CS Universitatea Craiova 1-1 (0-1), Stadion ''Dinamo'' — București

Au marcat: Kamil Bilinski (52 — penalty), respectiv Steliano Filip (25. autogol).

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Octavian Șovre (Oradea); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraș)

Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”