Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - Rapid 0-1

Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - Rapid 0-1

Rapid București a învins pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost înscris de cehul Marcel Gecov (19), după o minge respinsă de portarul Răzvan Pleșca, la șutul lui Joao Coimbra.

Gecov a marcat ambele goluri ale rapidiștilor în retur, înscriind și la victoria cu Steaua (1-0). Giuleștenii sunt neînvinși în retur, înregistrând și o remiză cu FC Viitorul (0-0).

Gaz Metan are un egal și două eșecuri în retur, ambele în fața unor contracandidate la retrogradare.

CS Gaz Metan Mediaș — FC Rapid București 0-1 (0-1), stadion "Gaz Metan" — Mediaș

A marcat: Marcel Gecov (19).

Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitri asistenți: Dragoș Mihai Iliescu (Craiova), Adrian Mărginean (Aiud); arbitru de rezervă: Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitri asistenți adiționali: Denis Haidiner (Hunedoara), Paul Unimătan (Zalău)

Observatori: Florin Hîncu (Brașov) — CCA, Viorel Ilinca (Pitești) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…