Fotbal - Liga I: Petrolul - Ceahlăul 2-0

Fotbal - Liga I: Petrolul - Ceahlăul 2-0

Petrolul Ploiești a învins pe Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul "Ilie Oană", în ultimul meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Golurile echipei antrenate de Gigi Mulțescu au fost reușite de fundașul portughez Geraldo Alves (24) și de atacantul israelian Toto Tamuz (87).

Tamuz a ajuns la 9 goluri marcate în acest campionat, la egalitate cu francezul Gregory Tade (CFR Cluj), dar cei doi sunt devansați de Claudiu Keșeru (Steaua), cu 11 goluri.

Între cele două echipe s-au jucat 27 de partide, Petrolul câștigând 16, Ceahlăul șapte, iar patru s-au terminat la egalitate.

Clubul Ceahlăul a împlinit luni 95 de ani de existență.

Nemțenii nu au nicio victorie în ultimele cinci partide de campionat, în care au înregistrat trei eșecuri și două egaluri. De partea cealaltă, Petrolul a legat trei victorii la rând.

FC Petrolul Ploiești — FC Ceahlăul Piatra Neamț 2-0 (1-0), stadion "Ilie Oană" — Ploiești

Au marcat: Geraldo Alves (24), Toto Tamuz (87).

Arbitru Istvan Kovacs (Carei); arbitru asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Pitești)

Observatori: Ionel Popa (Pașcani) — CCA, Marin Petrache (Giurgiu) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…