Fotbal - Liga I: Rapid - FC Viitorul 0-0

Fotbal - Liga I: Rapid - FC Viitorul 0-0

Rapid București și FC Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, pe ''Giulești'', în ultima partidă a etapei a 19-a a Ligii I de fotbal.

Rapid a obținut un punct deși a jucat a doua repriză cu doi oameni mai puțin. Căpitanul Daniel Niculae a fost eliminat pentru o intrare brutală la Bănel Nicoliță (41), iar cehul Tomas Josl a văzut cartonașul roșu pentru o intrare violentă la Cătălin Munteanu (44).

În minutul 35 al partide nocturna stadionului din Giulești s-a stins pentru câteva secunde, dar apoi s-a activat generatorul de urgență și jocul a putut continua, chiar dacă nocturna nu a fost la capacitate maximă.

Rapid a avut ocazii mari în prima repriză, dar a fost mai periculoasă și în repriza secundă, echipa antrenată de Gheorghe Hagi evoluând sub așteptări în condițiile date.

FC Rapid București — FC Viitorul 0-0, stadion "Giulești-Valentin Stănescu" — București
Cartonașe roșii: Daniel Niculae (Rapid, 41), Tomas Josl (Rapid, 44).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Daniel Mitruți (Craiova); arbitru de rezervă: Sorin Andrei Antonie (București)
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro