Fotbal - Liga I: Rapid - Petrolul Ploiești 1-1

Fotbal - Liga I: Rapid - Petrolul Ploiești 1-1

Rapid București și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), vineri seara, în Giulești, într-o partidă din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Meciul a fost unul lipsit de ocazii, golurile fiind marcate de Cristian Săpunaru (60), respectiv Filipe Teixeira (64).

În cele 78 de meciuri directe dintre cele două echipe, Rapid s-a impus în 36, Petrolul în 20, iar 22 s-au încheiat nedecis. În tur scorul a fost, de asemenea, egal, 0-0.

Petrolul a revenit pe locul secund după această remiză. Ploieștenii sunt la al doilea meci consecutiv fără victorie și au doar două succese în ultimele șase jocuri de campionat.

Rapid e neînvinsă de patru partide în campionat, realizând două victorii și două egaluri. Totodată, giuleștenii au încasat primul gol în 2015.

FC Rapid București — FC Petrolul Ploiești 1-1 (0-0), stadion "Giulești-Valentin Stănescu" — București

Au marcat: Cristian Săpunaru (60), respectiv Filipe Teixeira (64).

Arbitri: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Adrian Radu Ghinguleac (București); arbitru de rezervă: Bogdan Velicu (București); arbitri asistenți adiționali: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), George Rădulescu (București)

Observatori: Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…