Fotbal - Liga I: Steaua București - CFR Cluj 1-0

Fotbal - Liga I: Steaua București - CFR Cluj 1-0

Steaua București a învins pe CFR 1907 Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în Ghencea, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

 Unicul gol al partidei a fost înscris de ex-dinamovistul George Țucudean (77), care a trimis în plasă o minge prelungită cu capul de Cristian Tănase, în urma unui corner executat de Alex Chipciu.

Steaua se impusese și în tur cu 1-0.

Pentru campioană a fost primul gol marcat în Liga I după jocurile cu Rapid (0-1) și CS Universitatea Craiova (0-0). CFR nu a câștigat în ultimele sale cinci partide de campionat, în care nici nu a marcat (trei egaluri, două eșecuri). ''Roș-albaștrii'' rămân pe primul loc, cu un avans de cinci puncte, iar CFR păstrează ''lanterna roșie''.

În cele 40 de meciuri directe dintre cele două formații, Steaua s-a impus de 19 ori, CFR de 9 ori, iar 12 s-au încheiat la egalitate.

FC Steaua București — CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), stadion "Steaua" — București

A marcat: George Țucudean (77).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitri asistenți adiționali: Adrian Viorel Cojocaru (Galați), Florin Miron (București)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Mircea Călin (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante