Fotbal - Pele își liniștește fanii: "Sunt bine, nu am nimic grav"

Legendarul fotbalist brazilian Pele a ținut să-și liniștească fanii în legătură cu starea sa de sănătate, după alarma generată de transferul său într-o altă unitate de tratament a spitalului în care este internat, din cauza unei "instabilități clinice".

Foto: (c) AGENCIA ESTADO/ XINHUA ARHIVA

Într-un mesaj postat pe contul său Twitter, cel supranumit "Regele fotbalului" a precizat că se simte "bine" și nu este vorba de "nimic grav". "Vă salut pe toți. Profit de ocazie pentru a vă spune că sunt bine", a precizat Pele. "Sunt fericit să primesc dragostea și sprijinul vostru și, grație Domnului, nu este nimic grav", a adăugat starul brazilian. Acesta și-a exprimat speranța că își va "petrece vacanța în familie, înainte de începutul noului an, cu o sănătate regăsită și numeroase călătorii internaționale în program".

Spitalul "Albert Einstein" din Sao Paulo, în care este internat Pele începând de luni, a produs îngrijorare în Brazilia după ce a anunțat, joi după-amiază, că fostul fotbalist prezintă "o instabilitate clinică", acesta fiind motivul pentru care a fost transferat într-o altă secție de tratament specializată.

Medicii lui Pele au publicat în cursul serii un comunicat în care vorbeau de o "ameliorare" a stării sale de sănătate, precizând că aceasta va continua tratamentul "într-o secție de terapie intensivă".

Pele a negat, însă, că se află într-o astfel de unitate. "Nu am fost plasat la terapie intensivă astăzi, ci doar mutat într-o rezervă specială din cadrul spitalului, doar din motive legate de intimitate", a afirmat Pele, contrazicând astfel comunicatul medical. Un purtător de cuvânt al spitalului, contactat de AFP, a confirmat afirmațiile fostului fotbalist.

În vârstă de 74 ani, Edson Arantes do Nascimento "Pele" are în palmares trei titluri de campion mondial cucerite cu reprezentativa Braziliei (1958, 1962 și 1970), fiind considerat de numeroși specialiști cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!