Fotbal: Atletico Madrid rămâne în cursa pentru titlu în La Liga

Fotbal: Atletico Madrid rămâne în cursa pentru titlu în La Liga

Echipa de fotbal Atletico Madrid, campioana en titre a Spaniei, rămâne în cursa pentru primele locuri în actualul sezon, după ce a învins-o acasă cu 3-1 pe Levante, sâmbătă, într-un meci din etapa a 17-a.

Foto: (c) Xie Haining / XINHUA ARHIVA

Eroul gazdelor a fost atacantul francez Antoine Griezmann, care a punctat în minutele 18 și 47, celălalt gol al madrilenilor fiind semnat de fundașul uruguayan Diego Godin. Reușita oaspeților a aparținut marocanului Nabil El Zhar (62). Meciul a fost privit din tribune de atacantul spaniol Fernando Torres, revenit în această săptămână la Atletico.

Tot sâmbătă, FC Sevilla a învins-o pe teren propriu pe Celta Vigo cu 1-0, prin golul lui Nicolas Pareja din minutul 32. Oaspeții erau în zece oameni din minutul 21, când Carles Planas a văzut cartonașul roșu.

De sâmbătă până duminică sunt programate celelalte meciuri ale etapei. Antrenorul român al lui Getafe, Cosmin Contra, va fi pe bancă la jocul de duminică împotriva lui Rayo Vallecano, în așteptarea celor 4 milioane de euro pe care clubul chinez Guangzhou R&F le va plăti grupării iberice pentru a obține serviciile sale.

În clasament conduce Real Madrid — 39 de puncte (15 meciuri), urmată de FC Barcelona — 38 (16 j), Atletico — 38 p, FC Sevilla — 33 p (16 j), Valencia — 31 p (16 j). Getafe este pe locul 12, cu 17 puncte din 16 jocuri.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...