Fotbal: Benzema a recunoscut că urma să fie intermediar în afacerea de șantaj

Fotbal: Benzema a recunoscut că urma să fie intermediar în afacerea de șantaj

Fotbalistul Karim Benzema a recunoscut, când era în custodia poliției, că urma să "servească drept intermediar", în afacerea de șantaj cu un filmuleț cu caracter sexual, între "prietenul" său Karim Zenati și coechipierul său de la naționala Franței, Mathieu Valbuena, au declarat vineri pentru AFP surse apropiate anchetei.

Audiat timp de 24 de ore, pe 5 noiembrie, de poliția judiciară din Versailles, atacantul lui Real Madrid trebuia să ofere informații despre intervenția sa pe lângă mijlocașul lui Olympique Lyon, pentru ca acesta să negocieze cu prietenul său din copilărie Karim Zenati, ce a fost abordat de trei presupuși șantajiști.

După ce inițial a negat orice rol, Benzema a revenit asupra primelor sale declarații. "Urma să servesc drept intermediar și să facilitez punerea în legătură a lui Mathieu cu Karim Zenati", a afirmat el.

Benzema a fost inculpat săptămâna trecută pentru asociere de răufăcători și complicitate în cazul de șantaj împotriva lui Valbuena, pe care acum are interdicție de a-l întâlni.

Procurorii investighează o plângere depusă în luna iunie de Valbuena, care a primit un apel anonim în care i se cerea suma de 150.000 de euro, în caz contrar urmând să fie făcut public pe internet cu clip video cu conținut sexual în care apărea jucătorul echipei Olympique Lyon.

În această afacere, patru persoane, printre care Karim Zenati, au fost încarcerate.

Destabilizată de această afacere de șantaj, echipa Franței, lipsită de Benzema și Valbuena, va întâlni vineri (astăzi) Germania, un test important înaintea Euro 2016, competiție ce va avea loc în Hexagon. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...