Fotbal: Bilete la 20 de lei și 10.000 de gratuități pentru suporteri la meciul cu Finlanda, din preliminariile EURO 2016

Fotbal: Bilete la 20 de lei și 10.000 de gratuități pentru suporteri la meciul cu Finlanda, din preliminariile EURO 2016

Cei 10.000 de suporteri care au achiziționat bilete virtuale la meciul dintre naționalele României și Finlandei, de joi, din preliminariile EURO 2016, le pot schimba în bilete gratuite reale, a anunțat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, marți, într-o conferință de presă susținută la casa Fotbalului. Operațiunea se va desfășura conform unei proceduri ce va fi publicată pe site-ul FRF.

De marți, de la ora 14,00, se vând bilete la cele 14 case ale Arenei Naționale, precum și în 500 de puncte din țară, la magazinele Germanos și Immedio. În premieră, casa de bilete din B-dul Basarabia va fi deschisă nonstop, iar celelalte până la ora meciului (21,45). Prețul unic a fost stabilit la 20 de lei biletul, cu excepția zonei VIP, dar și acolo prețurile vor fi reduse.

De asemenea, s-a constituit un grup de lucru care lucrează 24 de ore din 24, a precizat Burleanu.

Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunța FRF, luni, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.

''În urma pledoariei susținute de către juriștii Federației Române de Fotbal în fața Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reușit să suspende toate sancțiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului continental'', se arată în comunicatul FRF.

După meciul cu Grecia (0-0, la București, 7 septembrie), UEFA a decis sancționarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu porțile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. Pentru același meci s-a dispus și o amendă de 60.000 de euro, cele două sancțiuni fiind dictate pentru încălcarea articolelor 14 (comportament rasist) și 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

FRF a fost sancționată și pentru incidentele de la meciul cu Ungaria (0-0, la Budapesta, pe 4 septembrie), amendată cu 70.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g și h (tulburări provocate de spectatori — lipsă de respect față de imnul național și lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

Pe 20 august, Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA a sancționată FRF cu o amendă de 17.000 de euro după incidentele de la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord (0-0), ce a avut loc pe 13 iunie.

Partida dintre echipele României și Finlandei va avea loc joi, de la ora 21,45, pe Arena Națională, iar duminică se va juca meciul dintre Feroe și România, la Torshavn (19,00, ora României), ultimul al tricolorilor în Grupa D a preliminariilor EURO 2016.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie