Fotbal: Brazilianul Wendell Lira a marcat cel mai frumos gol al anului 2015

Fotbal: Brazilianul Wendell Lira a marcat cel mai frumos gol al anului 2015

Fotbalistul brazilian Wendell Lira a câștigat Premiul Puskas, care recompensează cel mai frumos gol marcat în 2015, trofeu decernat luni seara, la Palatul Congreselor de la Zurich, în cadrul galei Balonul de Aur. Wendell Lira a fost premiat pentru o gol marcat din foarfecă pentru clubul Goianesia, obținând 46,7% din voturile celor 1,6 milioane de internauți.

Brazilianul i-a devansat pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), 33,3% din sufragii, și pe italianul Alessandro Florenzi (AS Roma), 7,1%.

"Este o onoare să fiu aici și să cunosc jucători faimoși, pe care i-am văzut doar pe ecran până acum. Mulțumesc familiei și celor care m-au votat. Le mulțumesc soției mele și fetiței mele", a declarat câștigătorul, care joacă pentru o echipă din a patra ligă braziliană.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale