Fotbal: Cel mai ieftin bilet în Premier League, pentru prima oară peste media de 30 de lire

Fotbal: Cel mai ieftin bilet în Premier League, pentru prima oară peste media de 30 de lire

Prețul mediu pentru biletele cele mai ieftine la meciurile din Premier League a trecut pentru prima oară în istorie peste pragul de 30 de lire sterline (40,42 euro), conform unui studiu prezentat miercuri de postul BBC, citat de AFP. Conform anchetei, 11 cluburi din elita engleză au majorat prețul celui mai ieftin bilet, ajungând la 30,68 lire sterline în medie, față de 28,80 în sezonul trecut.

Pe ansamblul fotbalului britanic, circa 52 la sută din cluburi și-au înghețat totuși tarifele, în timp ce 18 la sută chiar au redus prețul biletelor lor pentru sezonul următor.

Studiul mai arată că tricoul clubului Manchester United, care costă 81 de euro mărimea pentru adulți și 55 de euro pentru copii, este cel mai scump din Premier League. Dar el rămâne cu mult mai ieftin decât cel al Barcelonei, cel mai "luxos" dintre cele 227 de cluburi vizate cu un cost de achiziție de 121 de euro.

În mod bizar, primul abonament disponibil la "Barca" costă "doar" 100 de euro, la mare distanță în urma tarifelor practicate în cele patru divizii din Anglia și Scoția.

La categoria celor mai ieftine bilete, cel mai piperat se cumpără în ziua meciului la Arsenal cu 131 euro, iar cel mai convenabil este oferit Leicester, cu 29,7 euro.

FC Liverpool, precum și Glasgow Rangers, se disting la rândul lor cu prețul cel mai ridicat al unei cești de ceai, care costă 3,37 euro, față de 1,35 euro la Chelsea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire