Fotbal: CFR Cluj i-a demis pe antrenorii Francisc Dican și Dan Matei

Fotbal: CFR Cluj i-a demis pe antrenorii Francisc Dican și Dan Matei

Clubul de fotbal CFR Cluj a renunțat la serviciile antrenorilor Francisc Dican și Dan Matei, după remiza înregistrată pe teren propriu în fața formației Concordia Chiajna (0-0), vineri seara, în primul meci al etapei a 21-a a Ligii 1.

Gruparea clujeană, care nu a înregistrat nicio victorie în ultimele cinci meciuri disputate, ocupă în acest moment locul 9 în clasament, la cinci puncte distanță de ultimul loc care asigură participarea la play-off.

"Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican și Dănuț Matei. Dorim să le mulțumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc ușoară a clubului nostru și le urăm mult succes în continuare", se precizează într-un comunicat dat publicității sâmbătă de CFR Cluj.

Francisc Dican, în vârstă de 48 ani, a fost promovat antrenor principal la CFR Cluj în luna aprilie acestui an, după ce activase anterior ca secund. În vară, clubul clujean l-a adus în staff-ul tehnic și pe Dan Matei (34 ani), deoarece Dican nu poseda licența PRO.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

3 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

4 Cât a plătit o tânără din Marea Britanie pentru un palton și câteva bluze comandate online din UE, după Brexit

5 Așa o fi?