Fotbal: Cosmin Contra părăsește Getafe pentru Guangzhou R&F

Fotbal: Cosmin Contra părăsește Getafe pentru Guangzhou R&F

Clubul Guanghzou R&F din Superliga Chinei la fotbal a confirmat angajarea antrenorului român Cosmin Contra și a jucătorului Michel de la Getafe, relatează agenția spaniol EFE.

Contra (39 ani), fost jucător la Alaves, Atletico Madrid și Getafe, va pleca în următoarele zile la Guangzhou pentru a semna contractul, dar clubul chinez nu a oferit alte detalii. Antrenorul român, care a preluat Getafe anul trecut în martie și a reușit s-o salveze de la retrogradare, îl va înlocui la Guangzhou pe suedezul Sven Goran Eriksson, care a plecat la Shanghai East Asia.

Guangzhou R&F a terminat pe locul 3 în ediția 2014 a campionatului chinez, câștigată de cealaltă echipă a orașului, Guangzhou Evergrande, antrenată de Marcello Lippi, care va fi înlocuit din sezonul viitor, care va începe în martie, de Fabio Cannavaro.

Contra, care înainte de a ajunge la Getafe a activat la Petrolul Ploiești, a lăsat formația madrilenă pe locul 13 în La Liga, cu 16 puncte după 15 etape, și calificată în optimile Cupei Spaniei, după ce în sezonul trecut a salvat-o de la retrogradare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”