Fotbal: Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid, anunță impresarul său

Fotbal: Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid, anunță impresarul său

Cristiano Ronaldo își va încheia cariera la clubul spaniol de fotbal Real Madrid, a afirmat impresarul său, Jorge Mendes, care a ținut să pună astfel capăt zvonurilor referitoare la o posibilă întoarcere a starului portughez la fosta sa echipă, Manchester United.

"Cristiano are clubul Manchester United în inima sa, deoarece a jucat acolo șase ani, însă el se gândește doar să rămână la Real Madrid. Are o relație fantastică cu președintele clubului și se află sub contract cu Real, iar oamenii știu că este imposibil să-l recruteze. Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid. Este cel mai bun sportiv din toate timpurile, iar în următorii 500 de ani nu vom avea altul ca el", a declarat Mendes pentru postul spaniol de radio Cadena Cope.

Impresarul l-a descris și pe Cristiano Ronaldo cel din afara terenului: "Este un băiat modest, un tată spectaculos și un fiu pe care orice mamă și-l dorește".

Dublu câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo (29 ani) a evoluat la Manchester United între 2003 și 2009, reușind să marcheze 118 goluri în 292 de meciuri disputate în toate competițiile. El a fost achiziționat de Real Madrid în anul 2009, pentru suma-record de 94 milioane euro, înscriind până acum pentru echipa spaniolă 269 de goluri în 257 de partide.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!