Fotbal: Decizia lui Lampard de a rămâne la Manchester City i-a înfuriat pe fanii din New York

Fotbal: Decizia lui Lampard de a rămâne la Manchester City i-a înfuriat pe fanii din New York

Suporterii echipei americane de fotbal New York City FC și-au exprimat "indignarea" după anunțul prelungirii împrumutului mijlocașului englez Frank Lampard la formația Manchester City.

Foto: (c) DAVID PASARIS / AGERPRES ARHIVA

Lampard (36 ani), fostul jucător al lui Chelsea Londra, a semnat în vara lui 2014 un contract cu New York City FC, grupare care l-a împrumutat apoi pentru o perioadă de șase luni la Manchester City, campioana en titre a Angliei.

De la 1 ianuarie, Lampard ar fi urmat să se alăture echipei americane, însă responsabilii lui Manchester City au anunțat miercuri seara prelungirea împrumutului până la finalul actualei ediții din Premier League.

Un grup de suporteri ai clubului New York City FC a dat publicității joi un comunicat în care își exprimă nemulțumirea față de această decizie. "Mai mulți fani s-au abonat pentru noul sezon și au consumat produse derivate crezând că Frank Lampard va juca pentru New York nu pentru Manchester City, iar acum sunt indignați de această decizie", a anunțat Third Rail, clubul suporterilor lui NYC FC, într-un comunicat.

Clubul New York City FC este deținut în comun de Manchester City și de echipa americană de baseball New York Yankees, pe al cărei stadion urmează să-și dispute, de altfel, meciurile de pe teren propriu.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”