Fotbal: Decizia lui Lampard de a rămâne la Manchester City i-a înfuriat pe fanii din New York

Suporterii echipei americane de fotbal New York City FC și-au exprimat "indignarea" după anunțul prelungirii împrumutului mijlocașului englez Frank Lampard la formația Manchester City.

Foto: (c) DAVID PASARIS / AGERPRES ARHIVA

Lampard (36 ani), fostul jucător al lui Chelsea Londra, a semnat în vara lui 2014 un contract cu New York City FC, grupare care l-a împrumutat apoi pentru o perioadă de șase luni la Manchester City, campioana en titre a Angliei.

De la 1 ianuarie, Lampard ar fi urmat să se alăture echipei americane, însă responsabilii lui Manchester City au anunțat miercuri seara prelungirea împrumutului până la finalul actualei ediții din Premier League.

Un grup de suporteri ai clubului New York City FC a dat publicității joi un comunicat în care își exprimă nemulțumirea față de această decizie. "Mai mulți fani s-au abonat pentru noul sezon și au consumat produse derivate crezând că Frank Lampard va juca pentru New York nu pentru Manchester City, iar acum sunt indignați de această decizie", a anunțat Third Rail, clubul suporterilor lui NYC FC, într-un comunicat.

Clubul New York City FC este deținut în comun de Manchester City și de echipa americană de baseball New York Yankees, pe al cărei stadion urmează să-și dispute, de altfel, meciurile de pe teren propriu.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …