Fotbal: Denis Alibec a primit o suspendare de 3 etape, iar Marius Șumudică un avertisment

Fotbal: Denis Alibec a primit o suspendare de 3 etape, iar Marius Șumudică un avertisment

Denis Alibec, fotbalistul Astrei Giurgiu, a primit o suspendare de 3 etape după ce a fost eliminat în meciul cu ASA Tg. Mureș, iar antrenorul său, Marius Șumudică, a primit un avertisment în urma aceleiași partide, a decis Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, informează site-ul LPF.

Denis Alibec va trebui de asemenea să plătească o amendă de 3.500 de lei. Atacantul a fost eliminat pentru proteste în minutul 83, după ce a primit două cartonașe galbene la aceeași fază.

Comisia l-a suspendat două meciuri și amendat cu 3.000 de lei pe Paul Anton, jucătorul lui Dinamo București, care a fost eliminat pentru o intrare brutală în prelungirile meciului cu CS Universitatea Craiova.

După același meci, clubul CS Universitatea Craiova a fost sancționat cu un avertisment.

Radoslav Dimitrov, fotbalistul lui FC Botoșani, eliminat în partida cu Viitorul Constanța, a fost suspendat pentru un joc și amendat cu 740 de lei.

Aceeași sancțiune au primit-o Ionuț Voicu, de la CSMS Iași, și Cristian Ciobanu, de la Concordia Chiajna, care au văzut cartonașul roșu la întâlnirea dintre cele două echipe.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...