Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Fotbal: FC Steaua neagă implicarea în meciuri trucate

Clubul de fotbal Steaua neagă implicarea în meciuri trucate, potrivit unui comunicat postat marți pe site-ul oficial al grupării bucureștene. ''Fotbal Club Steaua București regretă faptul ca numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 și neagă orice implicare in astfel de practici'', de arată în document.

În continuare se menționează că acest club are o tradiție îndelungată și un nume respectabil, atât pe plan național, cât și internațional, astfel încât și o simplă speculație cu privire la o implicare a Stelei în trucarea unor meciuri ar reprezenta o lipsă de respect și o ofensă adusa celui mai titrat club din istoria fotbalului românesc.

''Speram că anchetele oficiale să aducă lumină în acest caz, în care clubul nostru pare să fie implicat doar ca și victimă colaterală și ne exprimăm, încă o dată, dezamăgirea cu privire la acest lucru'', se mai precizează în comunicat.

Legat de acest subiect, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat marți într-o conferința sa de presă: ''Nu este primul caz la nivel internațional și nici ultimul la nivel național''.

Fotbal Club Steaua București mai anunță ca, începând de marți, 6 octombrie, NetBet, primul site de gaming, pariuri sportive și poker licențiat în România, a devenit partenerul acestei grupări. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce-a rămas după plecarea lui Dragnea: trei borduri! „Decorul” de la inaugurarea drumului expres …

2 SCANDAL și DERUTĂ în PSD! Dragnea și Pieleanu au dat în teritoriu date FALSE despre prezența la vot! Lider PSD…

3 MOMENT de colecție! Chirieac, slugoiul PSD, înghesuit de Rareș Bogdan în propriul bârlog! „Dvs. îl iubiți pe d…

4 LAȘITATE fără precedent în PSD! După atacul dement al lui Badea, nicio femeie de la vârful partidului nu i-a l…

5 Citiți cine-a fost mă-sa lui Mazăre și ce legătură are asta cu Gâdea de la Antena 3! Ți-ai dracu' de comuniști…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima