Fotbal: FC Steaua s-a despărțit de jucătorii George Țucudean și Gabriel Matei

Fotbal: FC Steaua s-a despărțit de jucătorii George Țucudean și Gabriel Matei

Fotbal Club Steaua București a anunțat luni că a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor jucătorilor George Țucudean și Gabriel Matei. "Clubul nostru le mulțumeste celor doi jucători pentru contribuția adusă la obținerea de trofee în ultimele sezoane și le urează mult succes și pe viitor!", precizează FC Steaua într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Atacantul George Țucudean (24 ani) și-a început cariera la UTA Arad, iar în 2010 a semnat cu FC Dinamo București, echipă la care a evoluat timp de trei ani, înainte de a se transfera la formația belgiană Standard Liege. În returul sezonului 2013-2014, Țucudean a fost împrumutat de belgieni tot la Dinamo, iar în prima parte a stagiunii trecute a jucat pentru Charlton Athletic, din a doua liga engleză, pentru care a evoluat în 23 de partide și a înscris de două ori. El are în palmares titlul de campion, Cupa Romaniei și Cupa Ligii, toate cucerite cu Steaua în sezonul trecut, precum și Cupa și Supercupa României, ambele obținute în tricoul lui Dinamo, în sezonul 2011-2012.

Gabriel Matei (25 ani) evoluează pe postul de fundaș dreapta și a debutat în fotbalul mare la Internațional Curtea de Argeș, după care s-a transferat la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a evoluat un sezon. El a fost transferat la Steaua în 2011, unde a evoluat în doar 12 partide, din cauza unor accidentări grave. Matei a câștigat două titluri de campion și Supercupa României cu Steaua. În returul sezonului trecut, apărătorul a fost împrumutat la FC Brașov. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...