Fotbal: Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri după întâlnirea cu Steaua

Fotbal: Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri după întâlnirea cu Steaua

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Viitorul Constanța, a fost suspendat două meciuri după ce a fost trimis în tribune la întâlnirea cu Steaua București din etapa a 9-a a Ligii I, a decis Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, informează site-ul FRF. De asemenea, Gheorghe Hagi va trebui să plătească o amendă de 360 de lei.

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, trimis în tribună la partida cu Dinamo din aceeași etapă, a fost suspendat două meciuri și amendat cu 320 de lei.

Stelian Cucu, jucătorul lui FC Botoșani, eliminat în meciul cu CFR Cluj, a fost sancționat cu o suspendare de 2 jocuri și o amendă de 740 de lei.

În cazul litigiului dintre fotbalistul Marian Cristescu și Astra Giurgiu, comisia a decis închiderea procedurii, deoarece clubul a achitat debitul către jucător. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…