Fotbal: Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri după întâlnirea cu Steaua

Fotbal: Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri după întâlnirea cu Steaua

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Viitorul Constanța, a fost suspendat două meciuri după ce a fost trimis în tribune la întâlnirea cu Steaua București din etapa a 9-a a Ligii I, a decis Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, informează site-ul FRF. De asemenea, Gheorghe Hagi va trebui să plătească o amendă de 360 de lei.

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, trimis în tribună la partida cu Dinamo din aceeași etapă, a fost suspendat două meciuri și amendat cu 320 de lei.

Stelian Cucu, jucătorul lui FC Botoșani, eliminat în meciul cu CFR Cluj, a fost sancționat cu o suspendare de 2 jocuri și o amendă de 740 de lei.

În cazul litigiului dintre fotbalistul Marian Cristescu și Astra Giurgiu, comisia a decis închiderea procedurii, deoarece clubul a achitat debitul către jucător. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!