Fotbal: Ianis Hagi, printre cei mai promițători 50 de jucători născuți în 1998

Fotbal: Ianis Hagi, printre cei mai promițători 50 de jucători născuți în 1998

Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, este menționat de cotidianul britanic The Guardian printre cei mai promițători 50 de fotbaliști născuți în anul 1998.

Când porți un asemenea nume apare presiunea, dar Ianis Hagi pare să se simtă bine în această situație, în ciuda încercărilor tatălui său de a-l face să progreseze și mai mult, scrie ziarul. "E mult mai bun decât eram eu la vârsta lui. Este foarte talentat și e viitorul căpitan și lider al naționalei României. Calitatea lui e extraordinară", a spus Gheorghe Hagi, fosta vedetă a unor echipe ca Barcelona, Real Madrid și Galatasaray.

Ianis a debutat în Liga I la Viitorul, când avea 16 ani și o lună, iar după o jumătate de sezon a semnat cu gruparea italiană Fiorentina în schimbul sumei de 1 milion de euro. Acum el joacă sub formă de împrumut la Viitorul, clubul înființat, deținut și antrenat de tatăl său. Hagi Jr se simte cel mai bine în postura de număr 10, dar este periculos când evoluează pe flancuri, iar în debutul sezonului a devenit căpitanul echipei.

Cel mai cunoscut dintre jucătorii menționați de ziarul britanic este Martin Odegaard, legitimat la Real Madrid, cel care, când juca în țara sa pentru Stromsgodset, a întâlnit-o pe Steaua în preliminariile Ligii Campionilor. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa