Fotbal: Liga Campionilor - rezultate din turul al doilea preliminar

Fotbal: Liga Campionilor - rezultate din turul al doilea preliminar

Videoton, campioana Ungariei, a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de The New Saints (Țara Galilor), miercuri seara, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Videoton învinsese în tur cu 1-0, dar a fost condusă acasă cu 1-0 (gol Matthew Williams 78), iar partida de la Szekesfehervar a ajuns în prelungiri, unde golul semnat de Gyurcso (107) a asigurat calificarea în faza următoare.

Mirko Ivanovski (ex-Astra, ex-CFR Cluj) a jucat 56 de minute la gazde.

Dinamo Zagreb, cu internaționalul român Alexandru Mățel integralist, s-a impus cu 3-0 în Luxemburg, în fața formației Fola Esch, după 1-1 în tur.

Dundalk și BATE Borisov au terminat nedecis, 0-0, belarușii mergând mai departe după 2-1 în tur. Portarul român Gabriel Sava a fost rezervă la formația irlandeză. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”