Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Grecia, din preliminariile EURO 2016

Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Grecia, din preliminariile EURO 2016

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are la dispoziție 24 de jucători pentru partida cu Grecia, care va avea loc luni, pe Arena Națională din București, de la ora 21,45, în preliminariile EURO 2016. Din lot nu mai face parte Alex Chipciu, suspendat, după cartonașul galben primit vineri, la Budapesta, dar este disponibil Mihai Pintilii, care revine după suspendare.

După ce Budescu a debutat pe Groupama Arena în națională, Iordănescu mai are doi jucători care nu au evoluat încă sub tricolor, Steliano Filip și Denis Alibec.

Răzvan Raț rămâne jucătorul cu cele mai multe selecții, 104, iar Sânmărtean cel mai vârstnic, la cei 35 de ani. Steliano Filip și Claudiu Bumba sunt cei mai tineri, la 21 de ani. Gabi Torje rămâne golgheterul lotului actual, cu 10 reușite.

Doar șase jucători evoluează în campionatul intern, iar restul de 18 în străinătate.

Tătărușanu, Chiricheș, Dragoș Grigore, Raț, Pintilii, Hoban, Prepeliță, Torje și Maxim au evoluat și în partida cu Grecia din urmă cu exact un an de zile (1-0 pentru tricolori în deplasare). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante