Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord

Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are la dispoziție 27 de jucători pentru partida cu Irlanda de Nord, programată sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, în preliminariile EURO 2016. Iordănescu s-a confruntat cu numeroase probleme de lot, a fost nevoit să renunțe la portarul Costel Pantilimon, în mare formă după ce a pus umărul la salvarea de la retrogradare a echipei sale (Sunderland), iar Sânmărtean, Raț, Andone și Keșeru au fost și ei accidentați, însă sunt recuperați în mare proporție pentru acest joc important.

Sânmărtean (35 ani) este cel mai vârstnic din lot, dar Raț are cele mai multe selecții, 103. Bumba este mezinul lotului, la 21 de ani, în timp ce Vătăjelu și Nicușor Stanciu sunt debutanți. Bogdan Stancu este golgheterul lotului actual, cu 8 goluri, dar Keșeru are un procentaj extraordinar, de un gol pe meci (4/4).

Florin Gardoș este coleg la Southampton cu căpitanul Irlandei de Nord, Steven Davis.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro