Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord

Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are la dispoziție 27 de jucători pentru partida cu Irlanda de Nord, programată sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, în preliminariile EURO 2016. Iordănescu s-a confruntat cu numeroase probleme de lot, a fost nevoit să renunțe la portarul Costel Pantilimon, în mare formă după ce a pus umărul la salvarea de la retrogradare a echipei sale (Sunderland), iar Sânmărtean, Raț, Andone și Keșeru au fost și ei accidentați, însă sunt recuperați în mare proporție pentru acest joc important.

Sânmărtean (35 ani) este cel mai vârstnic din lot, dar Raț are cele mai multe selecții, 103. Bumba este mezinul lotului, la 21 de ani, în timp ce Vătăjelu și Nicușor Stanciu sunt debutanți. Bogdan Stancu este golgheterul lotului actual, cu 8 goluri, dar Keșeru are un procentaj extraordinar, de un gol pe meci (4/4).

Florin Gardoș este coleg la Southampton cu căpitanul Irlandei de Nord, Steven Davis.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...