Fotbal: Manchester United, eliminată din Liga Campionilor; Real Madrid a câștigat cu 8-0

Fotbal: Manchester United, eliminată din Liga Campionilor; Real Madrid a câștigat cu 8-0

Manchester United a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a fost învinsă în deplasare de VfL Wolfsburg cu scorul de 3-2.

''Diavolii roșii'' au deschis scorul prin francezul Martial (10), dar ''lupii'' au întors scorul prin golurile înscrise de Naldo (14) și Vieirinha (29). United a mai marcat o dată, prin Jesse Lingard (44), dar golul a fost anulat de arbitrul sârb Mazic pentru un ofsaid la Mata. Echipa lui van Gaal a egalat într-un final dramatic, cu răsturnări de situații în duelul la distanță cu PSV, dar în cele din urmă a pierdut și a părăsit competiția. Ignașevici a adus-o pe ȚSKA în avantaj și United era calificată. Luuk de Jong a egalat pentru PSV și olandezii erau din nou cu un pas în faza următoare. MU a egalat la Wolfsburg a revenit în cărți pentru optimi. Peste două minute Wolfsburg a trecut din nou în avantaj și Manchester era din nou în afara Champions League. PSV a tranșat definitiv disputa la distanță prin golul lui Proepper, învingând-o pe ȚSKA Moscova cu 2-1.

United va continua în Europa League, totuși, ocupând locul al treilea în grupă.

Real Madrid a făcut istorie cu Malmoe FF, de care a dispus cu 8-0 pe ''Santiago Bernabeu''. Ronaldo a reușit patru goluri, iar Benzema, fiind pentru prima oară în istoria Champions League când doi jucători reușesc hat-trick în același meci. Totodată, Real a egalat scorul record al competiției (reușit de Liverpool în 2007). Madrilenii au devenit a treia echipă care înscrie opt goluri într-un meci, după Monaco (2003) și Liverpool (2007).

PSG a dispus cu 2-0 de Șahtior Donețk, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

Manchester City a întrecut-o pe Borussia Moenchengladbach cu scorul de 4-2, ''cetățenii'' având un finiș de senzație cu trei goluri înscrise în intervalul minutelor 80-85 (Sterling 2 și Bony).

Atletico Madrid s-a impus cu 2-1 la Lisabona în fața Benficăi, luându-și revanșa după eșecul din tur. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Galatasaray a fost ținută în șah de debutanta Astana, scor 1-1.

Sevilla, deținătoarea trofeului Europa League, a învins-o pe vicecampioana europeană Juventus Torino cu 1-0, golul fiind marcat de Fernando Llorente, fostul jucător al ''Bătrânei Doamne''. Acest succes le-a adus andaluzilor continuarea în Europa League.

Sunt calificate în optimile Ligii Campionilor 11 echipe: Real Madrid, PSG, Wolfsburg, PSV, Atletico Madrid, Benfica, Manchester City, Juventus, FC Barcelona, Bayern și Zenit.

În șaisprezecimile Europa League și-au asigurat calificarea: Șahtior Donețk, Manchester United, Galatasaray și Sevilla FC.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro