Fotbal: Marica a încheiat recuperarea și reintră în programul echipei Konyaspor

Fotbal: Marica a încheiat recuperarea și reintră în programul echipei Konyaspor

Atacantul român Ciprian Marica a anunțat pe pagina sa de Facebook că și-a încheiat perioada de recuperare și de joi va intra în programul echipei sale de club, Konyaspor.

''Astăzi a fost ultima zi de tratament la clinica de la Stuttgart. Începând de mâine reintru în programul de pregătire al echipei. Abia aștept să-mi revăd colegii de la Konyaspor'', a scris Marica în rețeaua de socializare.

Internaționalul român i-a mulțumit fetei (Janina, n. red.) care, săptămâni la rând, s-a ocupat de recuperarea sa. ''Dimineața, la ora 07,00, mă aștepta cu față luminată de zâmbet și așa muncea până seara. Mulțumesc mult, Janina, pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscător, dar sper sa te revăd doar în vacanță'', a afirmat Marica.

Ciprian Marica (29 ani) s-a operat pe 22 octombrie la piciorul drept, după ce a disputat doar trei meciuri sub tricoul echipei Konyaspor, marcând un gol. Konyaspor (locul 12) va juca următorul meci pe 23 ianuarie, acasă, cu Bursaspor, în etapa a 17-a.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…