Fotbal: Marica și-a reziliat contractul cu Konyaspor

Fotbal: Marica și-a reziliat contractul cu Konyaspor

Atacantul român Ciprian Marica (30 ani) și-a reziliat, joi seara, contractul cu clubul turc de fotbal Konyaspor, după cum a anunțat chiar internaționalul pe pagina sa de Facebook.

''Seara asta reprezintă un nou început pentru mine. Am reziliat contractul cu Konyaspor, sunt jucător liber. Am crezut în proiectul Konya, îmi pare rău că nu am putut să dau mai mult pentru acești suporteri extraordinari! Motivele au fost diverse, acum nu mai contează. Acum pornesc pe un drum nou, dar voi rămâne un suporter al lui Konyaspor, așa cum sunt suporter al tuturor echipelor la care am jucat! Go Eagles!'', a scris Marica în rețeaua de socializare.

Marica a jucat un singur meci în acest sezon pentru Konyaspor, pe 16 august.

În două stagiuni sub culorile ''vulturilor'', atacantul român a jucat doar opt partide, șapte în sezonul precedent (șase în campionat, una în Cupa Turciei, câte un gol marcat în fiecare competiție) și una în acesta.

Produs al clubului Dinamo București, Marica s-a transferat la Șahtior Donețk în 2004, la doar 19 ani, din 2007 până în 2011 a jucat la VfB Stuttgart, apoi a plecat la Schalke 04, sezonul 2013-2014 l-a petrecut la Getafe, iar din vara trecută a jucat la Konyaspor.

Ciprian Marica are 72 de selecții la naționala României, pentru care a marcat 25 de goluri. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...