Fotbal: Marius Croitoru - Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua cu Leo Grozavu

Fotbal: Marius Croitoru - Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua cu Leo Grozavu

Mijlocașul Marius Croitoru a anunțat, miercuri, în mod oficial, despărțirea de echipa de fotbal FC Botoșani, motivând că aceasta a fost determinată de un conflict direct pe care l-a avut cu tehnicianul Leo Grozavu. Croitoru a declarat, într-o conferință de presă, că și-ar fi dorit să încheie cariera de jucător la FC Botoșani, însă nu a mai putut face față relațiilor tensionate cu antrenorul.

'Îmi doream din tot sufletul să continui la FC Botoșani, să mă retrag de la FC Botoșani. Toată lumea știe lucrul acesta, dar, din păcate, s-au adunat prea multe și Marius Croitoru nu a mai putut rezista. S-au adunat multe. Sunt problemele mele și ale lui Leo pe care, din păcate, nu am putut să le rezolvăm. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua, nu la echipă, ci cu Leo', a afirmat mijlocașul lui FC Botoșani.

El a promis că va reveni la FC Botoșani, însă nu a putut spune în ce calitate.

'Cu siguranță Marius Croitoru se va mai întoarce la FC Botoșani. Nu știu când, nu știu în ce postură', a adăugat Croitoru.

Mijlocașul în vârstă de 35 de ani, care a venit la FC Botoșani în 2012, spune că a primit cinci oferte de la alte cluburi de Liga 1, însă miercuri după-amiază urmează să ia o decizie în privința viitorului său. El dă asigurări că va mai juca în prima ligă încă doi ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?