Fotbal: Marius Croitoru - Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua cu Leo Grozavu

Fotbal: Marius Croitoru - Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua cu Leo Grozavu

Mijlocașul Marius Croitoru a anunțat, miercuri, în mod oficial, despărțirea de echipa de fotbal FC Botoșani, motivând că aceasta a fost determinată de un conflict direct pe care l-a avut cu tehnicianul Leo Grozavu. Croitoru a declarat, într-o conferință de presă, că și-ar fi dorit să încheie cariera de jucător la FC Botoșani, însă nu a mai putut face față relațiilor tensionate cu antrenorul.

'Îmi doream din tot sufletul să continui la FC Botoșani, să mă retrag de la FC Botoșani. Toată lumea știe lucrul acesta, dar, din păcate, s-au adunat prea multe și Marius Croitoru nu a mai putut rezista. S-au adunat multe. Sunt problemele mele și ale lui Leo pe care, din păcate, nu am putut să le rezolvăm. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua, nu la echipă, ci cu Leo', a afirmat mijlocașul lui FC Botoșani.

El a promis că va reveni la FC Botoșani, însă nu a putut spune în ce calitate.

'Cu siguranță Marius Croitoru se va mai întoarce la FC Botoșani. Nu știu când, nu știu în ce postură', a adăugat Croitoru.

Mijlocașul în vârstă de 35 de ani, care a venit la FC Botoșani în 2012, spune că a primit cinci oferte de la alte cluburi de Liga 1, însă miercuri după-amiază urmează să ia o decizie în privința viitorului său. El dă asigurări că va mai juca în prima ligă încă doi ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...