Fotbal: Mutu ar putea reveni la Fiorentina

Fotbalistul Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, ar putea reveni la Fiorentina, la care a jucat în perioada 2006-2011, informează site-ul violanews.com, potrivit căruia ipoteza întoarcerii atacantului român la echipa italiană este încă de actualitate.

Ideea venirii lui Mutu la formația la care este legitimat și portarul român Ciprian Tătărușanu a fost vehiculată încă din septembrie, dar apoi totul părea să fi căzut. Mutu a fost aproape de un transfer de la Petrolul la gruparea indiană FC Pune City. FIFA s-a opus însă acestei mutări deoarece Mutu și-a reziliat contractul cu ploieștenii după data de 31 august, când s-a încheiat în mod oficial perioada de transferuri din fotbalul internațional.

Mutu, care pe 8 ianuarie va împlini 36 de ani, a cerut permisiunea să se poată antrena cu Fiorentina, iar conducerea clubului a vorbit cu antrenorul Vincenzo Montella. Dacă acesta își va da acceptul, atunci Mutu va face totul pentru a-l convinge că este în formă.

Il Corriere Fiorentino scrie că Mutu ar putea fi o opțiune ieftină pentru întărirea echipei în luna ianuarie, iar venirea experimentatului atacantului ar putea aduce o doză de entuziasm în lotul grupării viola.

Fiorentina ocupă locul 8 în Serie A și este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va întâlni echipa engleză Tottenham, la care joacă fundașul român Vlad Chiricheș.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

4 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …