Fotbal: Narcis Răducan nu mai este președintele clubului Astra Giurgiu

Fotbal: Narcis Răducan nu mai este președintele clubului Astra Giurgiu

Președintele executiv Narcis Răducan și-a reziliat contractul cu clubul de fotbal Astra Giurgiu, pe cale amiabilă, a anunțat vicecampioana României, prin intermediul unui comunicat.

''Despărțirea a survenit având în vedere că în ultima perioadă Narcis Răducan a demarat câteva proiecte personale, care nu i-au mai permis să continue și această activitate'', precizează sursa amintită.

Răducan, fost mijlocaș la FCM Bacău, Steaua București, FC Național București, Rapid București, Ceahlăul Piatra Neamț, AEL Limassol și AEK larnaca, fusese numit președinte executiv al echipei giurgiuvene la începutul lunii noiembrie.

Narcis Răducan a ocupat postul de director sportiv la FC Unirea Urziceni din iunie 2008 până în august 2010, în data de 3 octombrie 2010 a preluat poziția de director sportiv la FC Steaua București, în iunie 2012 a devenit președintele clubului Oțelul Galați. După o perioada de două luni, august — septembrie 2014, în care a fost manager general la FC Viitorul, în data de 17 august 2014 a devenit manager general la Concordia Chiajna.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital