Fotbal: Olăroiu s-a calificat dramatic cu Al Ahli Dubai în finala Ligii Campionilor Asiei

Fotbal: Olăroiu s-a calificat dramatic cu Al Ahli Dubai în finala Ligii Campionilor Asiei

Antrenorul român Cosmin Olăroiu s-a calificat cu formația Al Ahli Dubai în finala Ligii Campionilor Asiei la fotbal, marți, după ce a învins formația saudită Al Hilal Riad cu scorul de 3-2, în manșa secundă a semifinalelor, grație unui gol marcat în prelungiri. În tur scorul a fost egal, 1-1, iar sud-coreeanul Kwon Kyung-won a marcat golul calificării (90+4), cu o deviere, la scorul de 2-2, când saudiții erau cu un picior în finală.

Campioana Emiratelor Arabe Unite a condus la pauză prin golurile marcate de brazilienii Lima (17) și Everton Ribeiro (45), dar saudiții au revenit după pauză prin reușitele tot a doi brazilieni, Ailton (51) și Carlos Eduardo (64).

În finală, Al Ahli va înfrunta învingătoarea dintre formația niponă Gamba Osaka și echipa chineză Guangzhou Evergrande. Campioana Chinei a câștigat prima manșă cu scorul de 2-1, returul fiind programat miercuri în Japonia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”