Fotbal: Patronul lui Chelsea a refuzat o ofertă de 50 milioane euro pentru antrenorul Jose Mourinho

Fotbal: Patronul lui Chelsea a refuzat o ofertă de 50 milioane euro pentru antrenorul Jose Mourinho

Patronul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, rusul Roman Abramovici, a refuzat o ofertă de 50 milioane euro pentru antrenorul Jose Mourinho, venită din partea unuia dintre acționarii clubului AS Monaco. Omul de afaceri italian Alessandro Proto, acționar minoritar la AS Monaco, a anunțat că s-a întâlnit marți cu Roman Abramovici, la Londra, însă nu au ajuns la niciun acord în privința lui Mourinho, patronul lui Chelsea solicitând 100 milioane euro pentru a renunța la tehnicianul portughez.

"Am oferit 50 milioane euro pentru a-l avea imediat antrenor, însă cererea a fost de 100 milioane euro, iar cifra a părut exagerată", a afirmat Alessandro Proto într-un comunicat remis agenției EFE, prin intermediul societății sale "Proto Enterprises".

Acesta a adăugat că "se gândește la ofertă" și privește "ca pe o investiție" achiziționarea lui Mourinho, deoarece antrenorul portughez "valorează 100 milioane euro", fiind în opinia sa "cel mai bun antrenor din lume".

Proto a mai spus că sunt și alte echipe, una din Spania, alta din Franța și încă una din SUA, care ar plăti această sumă și a estimat că Mourinho "nu va mai petrece mult timp la Chelsea". AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”