Fotbal: Pintilii și Bumba au semnat pentru Hapoel Tel Aviv

Fotbal: Pintilii și Bumba au semnat pentru Hapoel Tel Aviv

Internaționalii români Mihai Pintilii și Claudiu Bumba au semnat pentru echipa Hapoel Tel Aviv, care a terminat sezonul trecut pe locul 8 în campionatul de fotbal al Israelului. Potrivit site-ului oficial al clubului, Pintilii, care va purta tricoul cu numărul 8, a semnat pe o perioadă de trei ani, după că ultima oară a jucat la Pandurii Tg. Jiu (sub formă de împrumut de la Al Hilal Riad/Arabia Saudită). Bumba, vicecampion în ultimul sezon cu ASA Tg. Mureș, a semnat un contract pe patru ani cu Hapoel și va purta tricoul cu numărul 7.

Hapoel a încheiat sezonul regulat pe locul 10, ratând calificarea în play-off. După desfășurarea fazei play-out Hapoel a ocupat locul 8. Hapoel are 13 titluri de campioană a Israelului, ultimul datând din 2012, când a reușit eventul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”