Fotbal: Spania și Elveția s-au calificat la EURO 2016

Fotbal: Spania și Elveția s-au calificat la EURO 2016

Echipele Spaniei, campioana europeană en titre la fotbal, și Elveției s-au calificat, vineri, la EURO 2016, grație victoriilor la scor reușite pe teren propriu, în penultima etapă a preliminariilor. Spania, care a câștigat ultimele două ediții ale Campionatului European, a dispus cu 4-0 de Luxemburg, cu două ''duble'' semnate de Cazorla și Alcacer.

Elveția a surclasat San Marino cu 7-0, trei dintre goluri fiind înscrise din lovituri de la 11 metri.

Republica Moldova, la primul meci cu românul Ștefan Stoica selecționer, a fost învinsă de Rusia la Chișinău, cu 2-1. Ignașevici, care a stabilit un nou record de selecții pentru Rusia, 110, la cei 36 de ani ai săi, a deschis scorul târziu, după aproape o oră de joc (58), Artem Dziuba a mărit avantajul oaspeților (78), însă Moldova a punctat și ea pe final, prin Eugeniu Cebotaru (85).

La moldoveni au evoluat doi jucători legitimați la echipe din România: Cătălin Carp (Steaua) a fost înlocuit în minutul 71, iar Nicolae Milinceanu (Petrolul) a fost schimbat în minutul 88.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale