Fotbal: Steaua a cerut demisia conducerii CCA

Clubul de fotbal Steaua București a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, în urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, pierdut cu 0-2, în etapa a 6-a a Ligii I, informează site-ul campioanei României.

"FC Steaua București a solicitat, prin intermediul presedintelui Valeriu Argăseală, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, în care să se supună la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor și scoaterea din arbitraj a brigăzii de la partida cu Astra Giurgiu, în care echipa noastră a fost dezavantajată în mod evident", scrie site-ul Stelei.

"În statistica fotbalului nu am întâlnit ca într-un meci oficial o echipa să marcheze în mod valabil de trei ori, sa-i fie anulate toate si sa piarda acel meci cu 2-0. Este foarte greu sa gasesti o explicație pentru acest lucru, este imposibil de căutat vreo explicație. Cred că trebuie să luăm poziție, pentru a nu mai avea de-a face cu așa ceva. Ca atare, în această dimineață am înaintat Federației Române de Fotbal, prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal, solicitarea clubului Steaua București de a se include pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de săptămâna viitoare un punct prin care cerem explicit demisia Comisiei Centrale a Arbitrilor și excluderea din arbitraj a celor trei arbitri", a declarat Argăseală.

"Am avut o discuție cu președintele LPF, Gino Iorgulescu, cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru că aseară s-a întâmplat acest lucru nemaiîntâlnit în fotbalul romanesc. Ei trebuie să dea tonul unor măsuri prin care să arate că se vrea instaurarea unui sistem corect în fotbalul românesc. Am făcut acest demers cu gândul că săptămana viitoare, în Comitetul Executiv, vom avea posibilitatea să discutăm în mod concret, și cu argumente, aceste solicitări ale noastre. Asta în contextul în care mai mulți colegi din Comitetul Executiv m-au sunat aseară indignați de ceea ce au văzut", a afirmat Argăseală.

"Nu suntem nici vânători de greșeli, trebuie însă să spunem stop la ceea ce noi semnalăm de un an de zile. Ceea ce semnalăm de un an de zile ar fi trebuit să însemne măsuri pentru a-i sancționa pe cei vinovați și nu am mai fi ajuns în situația de aseară", a mai spus oficialul stelist.

În meciul de la Giurgiu, arbitrul Sebastian Colțescu a fost ajutat de asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Stoianov. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

3 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

4 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

5 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume