Fotbal: Steaua a perfectat transferul lui Cătălin Carp

Fotbal: Steaua a perfectat transferul lui Cătălin Carp

Echipa de fotbal Steaua București a perfectat transferul internaționalului moldovean Cătălin Carp, care a evoluat în sezonul trecut, la CFR Cluj, potrivit site-ului campioanei României. Fundașul născut la Chișinău pe 20 octombrie 1993, adus să-l înlocuiască pe Gabriel Tamaș de care ''roș-albaștrii'' s-au despărțit, a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Steaua și va purta tricoul cu numărul 4.

''Consider că acest transfer reprezintă un mare pas înainte în cariera mea. Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua și am acceptat această provocare, fiindcă vreau să-mi demonstrez că am capacitatea de a ajunge la nivel înalt. Îmi propun să mă antrenez și să joc foarte bine, să câștig trofee și, bineînțeles, să joc în cupele europene, acolo unde nu orice jucător are șansa de a ajunge'', a declarat Carp pentru site-ul Stelei.

Carp și-a început cariera în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru grupele de copii și juniori ale clubului Șahtior Donețk. În 2012 a semnat un contract de profesionist cu Dinamo Kiev, însă a evoluat doar pentru echipele de juniori și pentru echipa a doua a actualei campioane a Ucrainei. În luna septembrie a anului trecut a semnat cu CFR Cluj, echipă pentru care a evoluat, până la sfârșitul sezonului, în 17 partide de Liga 1 și în 3 de Cupa României.

A debutat în echipa națională a Moldovei pe 14 august 2013, într-un meci amical cu Andorra. A strâns, până în prezent, 4 partide oficiale și un gol reușit chiar împotriva României, într-un amical susținut în februarie 2015. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa