Fotbal: Steaua are 11 jucători convocați la loturi naționale

Fotbal: Steaua are 11 jucători convocați la loturi naționale

Steaua București, campioana națională en titre la fotbal, are nu mai puțin de 11 jucători convocați la loturi naționale în pauza prilejuită de meciurile oficiale internaționale ale echipelor reprezentative.

Alexandru Chipciu, Adrian Popa și Paul Papp au fost convocați de Anghel Iordănescu la naționala de seniori a României, potrivit site-ului oficial al clubului, Alexandru Tudorie, Rareș Enceanu și Valentin Cojocaru se vor prezenta sub comanda lui Cristian Dulca, la echipa Under-21 a României, Vlad Mihalcea și Ionuț Poiană vor merge la selecționata Under-18, Jean-Sony Alcenat la naționala Haiti, Cătălin Carp a fost convocat de Ștefan Stoica la reprezentativa Republicii Moldova, iar Houssine Kharja a fost chemat la naționala Marocului.

Steaua a învins-o pe CSMS Iași cu scorul de 2-1, sâmbătă seara, în deplasare, în etapa a 13-a a Ligii I, și a încheiat turul pe locul al doilea. Delegația Stelei a revenit la București în noaptea de sâmbătă spre duminica, iar staff-ul condus de Mirel Rădoi a decis să le ofere două zile libere jucătorilor. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?