Fotbal: Steaua are 11 jucători convocați la loturi naționale

Fotbal: Steaua are 11 jucători convocați la loturi naționale

Steaua București, campioana națională en titre la fotbal, are nu mai puțin de 11 jucători convocați la loturi naționale în pauza prilejuită de meciurile oficiale internaționale ale echipelor reprezentative.

Alexandru Chipciu, Adrian Popa și Paul Papp au fost convocați de Anghel Iordănescu la naționala de seniori a României, potrivit site -ului oficial al clubului, Alexandru Tudorie, Rareș Enceanu și Valentin Cojocaru se vor prezenta sub comanda lui Cristian Dulca, la echipa Under-21 a României, Vlad Mihalcea și Ionuț Poiană vor merge la selecționata Under-18, Jean-Sony Alcenat la naționala Haiti, Cătălin Carp a fost convocat de Ștefan Stoica la reprezentativa Republicii Moldova, iar Houssine Kharja a fost chemat la naționala Marocului.

Steaua a învins-o pe CSMS Iași cu scorul de 2-1, sâmbătă seara, în deplasare, în etapa a 13-a a Ligii I, și a încheiat turul pe locul al doilea. Delegația Stelei a revenit la București în noaptea de sâmbătă spre duminica, iar staff-ul condus de Mirel Rădoi a decis să le ofere două zile libere jucătorilor. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA