Fotbal: Ștefan Stoica, noul selecționer al Republicii Moldova

Fotbal: Ștefan Stoica, noul selecționer al Republicii Moldova

Alexandru Curteianu a demisionat luni din postul de selecționer al Republicii Moldova, cu mai puțin de trei săptămâni înaintea meciului cu Rusia, din preliminariile EURO 2016, fiind înlocuit cu antrenorul român Ștefan Stoica, informează presa rusă.

Curteianu, care avea contract până la finalul actualelor preliminarii ale Campionatului European, a decis să renunțe la funcția sa după o întâlnire cu președintele Federației de fotbal de la Chișinău, Pavel Ceabanu.

Ștefan Stoica, actualul antrenor al echipei Zimbru Chișinău, urmează să conducă naționala Republicii Moldova în ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2016, primul dintre ele împotriva Rusia, pe 9 octombrie la Chișinău. Rușii se află pe secund în Grupa G, la două puncte de liderul Suedia, iar o victorie cu naționala moldoveană le-ar asigura practic calificarea directă la EURO 2016.

Republica Moldova ocupă ultimul loc în grupă, cu doar 2 puncte, cel mai bun rezultat al său fiind un egal obținut în fața Rusiei, la Moscova, în meciul tur. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Ce ar fi vorbit Udrea și Băsescu după condamnare

2 Bă, ești nebun? / Sejur de şapte zile în Mamaia, de trei ori mai scump faţă de unul la Miami

3 Demenții printre noi / O fetiţă de 13 ani din Timişoara, silită să facă sex de filme porno cu ambii părinți ani …

4 Așa o fi?

5 Bianca Drăgușanu, mesaje și gesturi vulgare