Fotbal: Sunt un om fericit, a declarat Guardiola, după victoria lui Bayern cu Porto

Fotbal: Sunt un om fericit, a declarat Guardiola, după victoria lui Bayern cu Porto

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Pep Guardiola, a declarat că este ''un om fericit'', după ce bavarezii au surclasat-o pe Porto cu scorul de 6-1, marți seara, pe teren propriu, și s-au calificat în semifinalele ligii Campionilor. ''Sunt un om fericit. Sunt încântat să fim din nou în semifinale. Am jucat diferit față de meciul tur, dar nu am fi reușit acest lucru dacă nu ne-am fi bătut pentru orice minge. Le mulțumesc jucătorilor mei, m-au făcut foarte fericit'', a declarat Guardiola la conferința de după meci.

Totuși, tehnicianul spaniol nu a apreciat că Bayern a făcut o primă repriză perfectă, în ciuda faptului că a marcat cinci goluri. ''Putem juca mai bine, putem progresa. În repriza secundă, Julen (Lopetegui) a schimbat tactica și am avut probleme pentru a controla mingea. E drept că Porto trebuia să marcheze trei goluri, însă trebuie să rămâi mereu vigilent, deoarece în fotbal se poate întâmpla orice'', a precizat Guardiola.

Josep Guardiola așteaptă acum să afle adversara din semifinale: ''Suntem în semifinale și vom vedea rezultatul tragerii la sorți, nu e ceva să putem controla''.

Jucătorii lui Bayern vor avea două zile libere, iar apoi se vor pregăti pentru meciul de campionat cu Hertha Berlin, sâmbătă, în deplasare, care poate aduce un nou titlu, ''cel mai important'' pentru Guardiola.

Bayern Munchen a zdrobit-o pe Porto cu un neașteptat 6-1 (5-0), marți seara, pe teren propriu, și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal. Bavarezii au reușit să șteargă impresia lăsată în tur, când au pierdut cu 1-3 pe ''Dragao''. Thiago Alcantara (14), Jerome Boateng (22), Robert Lewandowski (27, 40), Thomas Mueller (36) și Xabi Alonso (88) au marcat pentru gazde, iar Jackson Martinez (74) a punctat pentru Porto.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu