Fotbal: Transfer de senzație - Robin Van Persie la Fenerbahce, clubul turc anunță sosirea duminică

Fotbal: Transfer de senzație - Robin Van Persie la Fenerbahce, clubul turc anunță sosirea duminică

Fenerbahce Istanbul și Manchester United au căzut de acord în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru transferul fotbalistului internațional olandez Robin Van Persie, care urmează să sosească la Istanbul duminică seara, după cum a anunțat gruparea turcă.

"Transferul lui Van Persie este de acum rezolvat, o nouă stea vine să se adauge constelației Fenerbahce", declară președintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, pentru cotidianele Fanatik sports și Hurriyet de sâmbătă. "S-a muncit din greu, până la miezul nopții. S-au primit 5 faxuri, s-au trimis 6 și s-a ajuns la un acord", a adăugat Yildirim.

Nu au fost dezvăluite nici suma de transfer, nici durata contractului. Potrivit presei turce, Fenerbahce va vira 4,7 milioane de euro către Manchester United, iar Van Persie va semna contractul luni.

În această vară, Fenerbahce a recrutat deja 2 internaționali: aripa portugheză Nani, împrumutat în sezonul trecut la Sporting Lisabona de Manchester United, și fundașul central danez de la Lille Simon Kjaer.

Semnătura lui Van Persie nu va pune capăt ambițiilor clubului, care, potrivit presei locale, i-ar avea în continuare în vizor pe mijlocașul brazilian de la Chelsea Ramires și pe compatriotul lui Van Persie de la Bayern Munchen, Arjen Robben. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...