Fotbal: "Ușa noastră va fi mereu deschisă" pentru Cosmin Contra, a spus președintele clubului Getafe

Fotbal: "Ușa noastră va fi mereu deschisă" pentru Cosmin Contra, a spus președintele clubului Getafe

"Ușa noastră va fi mereu deschisă" pentru Cosmin Contra, a spus președintele clubului Getafe, Angel Torres, după ce tehnicianul român se va despărți de echipa spaniolă pentru a antrena formația chineză Guangzhou R&F, informează agenția DPA.

Cosmin Contra a semnat un contract pe doi ani cu Guangzhou R&F, a anunțat joi gruparea chineză. Românul, care a preluat Getafe în luna martie și a reușit s-o salveze de la retrogradare, îl va înlocui la Guangzhou pe suedezul Sven-Goran Eriksson, ce a plecat la Shanghai East Asia.

Președintele clubului madrilen a avut cuvinte frumoase despre Contra, cel care a și jucat la Getafe, între 2006 și 2010. "Contra s-a întors aici într-un moment foarte prost în sezonul trecut și a reușit să ne salveze. Îi suntem foarte recunoscători", a spus Angel Torres. "Dacă în China îl vor plăti de 10 ori mai bine decât câștigă aici, atunci înțeleg că vrea să plece. Evident, trebuie să se gândească la familia lui. E tânăr și va avea timp să se întoarcă aici în viitor. Ușa noastră va fi mereu deschisă pentru el", a adăugat Torres.

Contra, care înainte de a ajunge la Getafe a activat la Petrolul Ploiești, a lăsat formația madrilenă pe locul 13 în La Liga, cu 16 puncte după 15 etape, și calificată în optimile Cupei Spaniei.

Torres nu a spus la cine se gândește pentru înlocuirea lui Contra. Getafe este acum pe locul 13 în La Liga.

Guangzhou R&F a terminat pe locul 3 în ediția 2014 a campionatului chinez, câștigată de cealaltă echipă a orașului, Guangzhou Evergrande.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /