Fotbal: Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie

Fotbal: Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie

Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie 2015 și se va încheia pe 11 mai 2016, a stabilit Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, în cadrul reuniunii care a avut loc luni, la Casa Fotbalului.

Cu această ocazie a fost aprobată și introducerea sprayului cu spumă la jocurile de Liga I, începând cu sezonul competițional 2015/2016, precizează FRF.

Startul noului sezon va fi precedat de Supercupa României, care se va disputa pe 8 iulie între viitoarea campioană națională și câștigătoarea Cupei României.

Comitetul Executiv al FRF a mai aprobat, în cadrul ședinței sale de luni, programul echipei naționale de tineret pentru perioada 1-14 iunie, care va consta într-o vacanță activă plus un cantonament la Centrul de fotbal Mogoșoaia.

A fost aprobat, totodată, și programul echipei naționale de tineret Under-21 pentru perioada 1-17 iunie, care va cuprinde un cantonament la Centrul de Fotbal Buftea, urmat de un al doilea cantonament la Târgu Mureș.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis ca semifinalele Cupei României la fotbal feminin să se desfășoare într-o singură manșă, urmând să se efectueze și modificarea în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în acest sens.

De asemenea, s-a aprobat ca perioada de transferuri de vară pentru sezonul 2016/2017 să fie cuprinsă între 14 iunie și 5 septembrie 2016.

A fost amânată, în schimb dezbaterea și supunerea spre aprobare a contractului cadru club-jucător, care va fi luat în discuție la proxima ședință a Comitetului Executiv, menționează FRF. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…