Fotbal: Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie

Fotbal: Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie

Viitoarea ediție a Ligii 1 va debuta pe 11 iulie 2015 și se va încheia pe 11 mai 2016, a stabilit Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, în cadrul reuniunii care a avut loc luni, la Casa Fotbalului.

Cu această ocazie a fost aprobată și introducerea sprayului cu spumă la jocurile de Liga I, începând cu sezonul competițional 2015/2016, precizează FRF.

Startul noului sezon va fi precedat de Supercupa României, care se va disputa pe 8 iulie între viitoarea campioană națională și câștigătoarea Cupei României.

Comitetul Executiv al FRF a mai aprobat, în cadrul ședinței sale de luni, programul echipei naționale de tineret pentru perioada 1-14 iunie, care va consta într-o vacanță activă plus un cantonament la Centrul de fotbal Mogoșoaia.

A fost aprobat, totodată, și programul echipei naționale de tineret Under-21 pentru perioada 1-17 iunie, care va cuprinde un cantonament la Centrul de Fotbal Buftea, urmat de un al doilea cantonament la Târgu Mureș.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis ca semifinalele Cupei României la fotbal feminin să se desfășoare într-o singură manșă, urmând să se efectueze și modificarea în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în acest sens.

De asemenea, s-a aprobat ca perioada de transferuri de vară pentru sezonul 2016/2017 să fie cuprinsă între 14 iunie și 5 septembrie 2016.

A fost amânată, în schimb dezbaterea și supunerea spre aprobare a contractului cadru club-jucător, care va fi luat în discuție la proxima ședință a Comitetului Executiv, menționează FRF. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla