Galatasaray s-a înţeles cu Tottenham pentru un eventual transfer al lui Chiricheş

Galatasaray s-a înţeles cu Tottenham pentru un eventual transfer al lui Chiricheş

Gruparea Galatasaray Istanbul s-a înţeles cu Tottenham Hotspur pentru un eventual transfer al lui Vlad Chiricheş, tranzacţia fiind de 5 milioane de euro, iar acum negociază cu reprezentantul internaţionalului român salariul fotbalistului, informează aktifmedya.com.

"Galatasaray a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru fotbalistul român şi a cerut acordul clubului londonez pentru a negocia cu jucătorul. Tottenham, care la prima discuţie a considerat suma de 5 milioane de euro mică, a cerut 7 milioane. Însă pentru că nu a primit altă ofertă, a acceptat suma oferită de Galatasaray", notează sursa citată.

Site-ul din Turcia menţionează că Galatasaray îi oferă lui Chiricheş un contract pe patru ani, cu un salariu anual iniţial de 1,7 milioane de euro, care pe final va ajunge până la 2,7 milioane de euro. "Dacă părţile vor ajunge la un acord cu privire la salariul anual, zilele următoare se va semna contractul", adaugă aktifmedya.com.

Vlad Chiricheş este legitimat la Tottenham Hotspur din 2013.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /