Gâlcă a explicat de ce nu l-a folosit pe Keşeru titular cu Ludogoreţ. Ce spune tehnicianul despre evoluţia lui Chipciu

Gâlcă a explicat de ce nu l-a folosit pe Keşeru titular cu Ludogoreţ. Ce spune tehnicianul despre evoluţia lui Chipciu

La finalul partidei câştigătă de Steaua, la limită, contra lui Ludogoreţ , tehnicianul stelist nu a fost supărat pe Alexandru Chipciu pentru penalty-ul ratat, ba mai mult, l-a lăudat pentru golul marcat în poarta bulgarilor. "I-am spus lui Chipciu că va marca. E un jucător de top. Sper ca în anii următori să ajungă la o echipă din străinătate. Am fost bucuros pentru el, este un jucător extraordinar, poate să rezolve multe faze. Prin jocul lui atrage fanii alături de el, chiar dacă aceştia l-au contestat după penalty-ul ratat. Chipciu mi-a spus că o să marcheze şi am avut încredere în el. Nu am avut niciodată intenţia să îl schimb", a precizat Gâlcă la TVR.

Sânmărtean a explicat de ce nu el a bătut penalty-ul: ce a vorbit cu un coleg, după ce arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri

Tehnicianul campioanei a analizat şi prestaţia echipei sale, fiind conştient că peste o săptămână, la Sofia, misiunea elevilor săi va fi mult mai dificilă. "Puteam să câştigăm mult mai clar, dar e bine că am reuşit să înscriem. Am avut multe ocazii pe care nu le-am fructificat. Avem un avantaj că am câştigat cu 1-0, dar mergem la Sofia să câştigăm din nou. Sunt fericit şi mândru de tot grupul pe care-l am. Dacă ar fi fost un meci de campionat aş fi spus că sunt foarte mulţumit de rezultat şi de joc. Acum spun că nu am marcat destul. Bulgarii sunt la acelaşi nivel ca şi norvegienii. Nu au individualităţi", a adăugat Gâlcă.

Chipciu îl face praf pe Moţi: „Nu merită respect“. De ce fostul dinamovist l-a scos din sărite pe eroul Stelei

Antrenorul din Ghencea a explicat şi decizia de a nu-l titulariza pe Claudiu Keşeru, marcatorul a şase goluri în partida de campionat cu Pandurii. "Am vorbit cu Claudiu (n.r. Keşeru) înainte de meci, dar aveam nevoie de viteză în atac şi l-am ales pe Chipciu. Este în interesul grupului, îmi asum responsibilităţile pentru astfel de decizii. A înţeles între ghilimele situaţia. E greu să înţelegi când dai şase goluri şi nu joci titular", a mai precizat Gâlcă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”