Gâlcă, afară de la Steaua? Antrenorul despre care s-a spus că îl va înlocui în Ghencea a demisionat de la „U“ Cluj

Gâlcă, afară de la Steaua? Antrenorul despre care s-a spus că îl va înlocui în Ghencea a demisionat de la „U“ Cluj

La o zi după ce CS U Craiova l-a înlocuit pe Jerry Gane cu cuplul Săndoi – Cârţu, Universitatea Cluj a procedat la fel, renunţând la un tehnician, pentru a angaja doi oameni în locul său.

Numai că, dacă oltenii sunt pe ultimul loc după şase runde, „şepcile roşii“ ocupă poziţia a 9-a şi au câştigat, inclusiv în ultima etapă. Cu toate acestea, potrivit prosport.ro, Mihai Teja a demisionat, astăzi, din funcţia de antrenor!

„Am convenit de comun acord să reziliem contractul. Am motivele mele, personale, nu doresc să comentez. E mai bine aşa şi pentru mine, şi pentru echipă“, a declarat Teja pentru sursa citată, precizând că n-are vreo altă ofertă.

După eliminarea Stelei în faţa celor de la Ludogoreţ, s-a vehiculat că Teja îl va înlocui pe Gâlcă pe banca roş-albaştrilor. Oficialii din Ghencea au negat însă această variantă.

Vin Ogăraru şi Groenendijk

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a mişcat repede şi a găsit doi antrenori pentru a-l înlocui pe Teja. Prosport.ro susţine că fostul internaţional, George Ogăraru, va prelua funcţia de antrenor, urmând a fi ajutat de olandezul Alfons Groenendijk (50 de ani). Acesta va ocupa funcţia de director sportiv. Olandezul a pregătit în cariera sa echipa de tineret de la Ajax, dar şi echipele de seniori Willem Tilburg şi FC Den Bosch.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...