Gâlcă: Îmi doresc, vreau şi cred că ne vom califica în grupele Ligii Campionilor / Gazzaev: Steaua a meritat să meargă mai departe

Gâlcă: Îmi doresc, vreau şi cred că ne vom califica în grupele Ligii Campionilor / Gazzaev: Steaua a meritat să meargă mai departe

Tehnicianul stelist Constantin Gâlcă a declarat, miercuri seară, după accederea în play-off-ul Ligii Campionilor în urma victoriei din meciul cu FK Aktobe, scor 2-1, că este încrezător în faptul că echipa sa va reuşi accederea în grupele competiţiei.

Constantin Gâlcă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Speram să recuperăm mingea sus şi să-i surprindem prin mobilitatea jucătorilor noştri. Am reuşit să facem asta în prima repriză, dar în a doua am coborât nivelul şi asta s-a văzut. Echipa noastră s-a relaxat după eliminarea jucătorului advers. Îmi doresc, vreau şi cred că ne vom califica în grupe. Avem respect pentru toate echipele, dar important este ce şi cum jucăm. Avem un grup foarte bun şi asta ne ajută foarte mult", a declarat Gâlcă.

Antrenorul Stelei a afirmat că FK Aktobe este o echipă agresivă, care joacă la limita regulamentului: "Se vede că Aktobe este o echipă foarte agresivă. Sânmărtean a primit o lovitură în coaste şi a trebuit să-l schimb. Stanciu a fost lovit la gleznă. Chipciu este numai dungi şi aşa a fost şi în tur. Este o echipă care joacă la limita regulamentului".

Chipciu: Ar fi o şansă mare să jucăm din nou în grupele Ligii Campionilor

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, miercuri seară, că pentru jucătorii echipei Steaua ar fi o şansă mare să joace din nou în grupele Ligii Campionilor, după ce campioana României şi-a asigurat calificarea în play-off-ul competiţiei, în urma victoriei, scor 2-1, din meciul cu FK Aktobe.

"Cei de la Aktobe au jucat foarte dur, dar asta şi pentru că le-a permis arbitrul. Aşa a fost şi în tur, când arbitrul vorbea limba lor. Nu am mai pomenit aşa ceva până acum. Ar fi o şansă mare să jucăm în Liga Campionilor din nou şi o şansă în plus să demonstrăm că suntem valoroşi", a declarat Chipciu.

Gazzaev: Steaua a meritat să meargă mai departe pentru că este mai puternică

Tehnicianul formaţiei FK Aktobe, Vladimir Gazzaev, a declarat, miercuri seară, că Steaua a meritat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, deoarece a fost mai puternică în dubla manşă din turul trei preliminar al competiţiei.

"Felicit echipa Steaua pentru calificare. Este echipa mai puternică. S-a văzut clar după cele două meciuri. În unele momente nu am avut noroc, ne-a lipsit experienţa, dar Steaua a meritat să meargă mai departe pentru că este mai puternică. În prima repriză echipa a intrat emoţionată şi a rămas aşa după primul gol încasat repede. În a doua repriză am jucat mai bine, dar din păcate nu suntem la nivelul Stelei. Am avut ocazii de a marca însă nu au fost concretizate. La un meci de asemenea nivel trebuie să înscriem la fiecare ocazie. Vom ţine cont de greşelile de azi pentru a nu le mai repeta. După aceste două meciuri rămând la părerea că am o echipă bună, cu un viitor frumos", a declarat Gazzaev.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manşa secundă a turului trei al competiţiei, asigurându-şi totodată prezenţa în grupele Ligii Europa.

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc vineri. În cazul în care nu va trece de play-off, Steaua va juca în grupele Ligii Europa.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”